Løbsoptakt til CK Nordsjællands linieløb 2022

På søndag står den på race på Sjælland, hvor vi skal køre løb omkring Tikøb. Jeg har aldrig kørt ruten deroppe, så jeg aner ikke helt hvad jeg skal forvente. Arrangøreren kalder det et “Mini Flandern”, hvilket jo ikke lyder godt for en tyng rouleur, som mig. Ifølge RidewithGPS er den maksimale stigning på 3,9 %, så helt så skarp som Flandern er det heldigvis ikke!

AF JEPPE TOLBOLL / FOTO: CykelFoto

CK Nordsjælland, 12 omgange, 125 kilometer, 900 Højdemeter

Man kan godt mærke at PostNord Danmark Rundt starter på tirsdag. Både BHS-PL Beton Bornholm, Riwal Cycling Team og coloQuick ikke rigtig prioriterer løbet, med henholdsvis 2, 1 og 2 ryttere til start. Restaurant Suri – Carl Ras stiller dog op med 8 ryttere. Derfor falder favoritværdigheden da også på netop dem.

Team Give Elementer stiller dog også op med 8 ryttere. Faktisk er vi 9 tilmeldt, men Gustav Frederik Dahl har meldt afbud for at være frisk til PostNord Danmark Rundt, hvor han repræsenterer landsholdet. Men fordi, at vi er så mange til start SKAL vi også have noget ud af det.

Af andre hold stiller Team CO:PLAY – Giant Store op med 12 ryttere, og er klar det største team til start. Team Georg Berg stiller til start med 7 ryttere. Andre hold stiller på med mindre.

Derfor bliver det også lidt en spørgsmål om, at alle de hold med mange ryttere til start får en med i et udbrud, for så kan det køre væk. Misser en eller 2 af de hold hugget, så vil de nok køre det ind igen.

Rent personligt ved jeg ikke helt hvad jeg skal forvente. Randers Bike Week var ingen succes, men i Agerskov Gadeløb ramte jeg noget af den form, jeg mener jeg burde have, da jeg i nærmest hele løbet sad i hug med Frederik Muff, coloQuick, og Alexander Salby, Riwal Cycling Team, og kørte mig ind på en acceptabel 3. plads.

Den helt store udfordring for mig bliver også vejret. De lover, som det ser ud nu, op til omkring 30 grader, hvilket ikke lige et min fordel. Jeg har det slemt nok ved 22-23 grader.

Og når jeg samtidig ikke kender ruten overhovedet, så er det svært at spå om, hvor slemme de “Mini Flanderniske bakker” er? Ellers påtager jeg mig gerne en hjælperrolle, hvis det kræves, men dog håber jeg, at der efterhånden er hul igennem.

1 thought on “Løbsoptakt til CK Nordsjællands linieløb 2022”

  1. Pingback: Løbsrapport fra Nordsjællands Linjeløb 2022 - CyclingUniverse

Leave a Comment

Your email address will not be published.