Forventninger til Sønderborg-løbet

**DENNE BLOG ER TIDLIGERE UDGIVET PÅ ALTOMCYKLING.DK OG NU KOPIERET OVER PÅ EGEN SIDE HER**

På lørdag står den igen på cykelløb, og denne gang rammer vi endnu “en af de flade.” Derfor bør det, som i Vejen, være en rute som passer mig rigtig godt, og ovenpå sidste uges fiasko bør der være revanche i luften. Skuffelsen fra sidste uge er ikke ude af kroppen endnu, og jeg er stadig ikke helt ovenpå med sygdommen, kan jeg mærke. Det er virkelig træls, da jeg ellers havde fået timet formen til at være god netop til Vejen og Sønderborg, da resten af ruterne i år, før Tønder og Bov, ikke ligefrem er vildt gode til mig. Jeg håber på at være 100 % på lørdag.

Af: Jeppe Tolbøll

SØNDERBORG, 12. omgange, 103,2 kilometer, 576 højdemeter:

I år har Sønderborg valgt at lave en nyt rute, som egentlig indeholder næsten de samme veje som normalt, bare med en masse der mangler. Hvor den gamle rute var ca. 25 kilometer eller sådan noget så er vi nede på omgange der mest af alt minder om kriteriums løb, og faktisk er det en af de korteste ruteomgange jeg nogensinde har kørt.

I og med at ruten er så kort, og den samlede løbsdistance også er relativ kort, i forhold til normale B-løb, så forudser jeg et løb med fuld pedal fra start til slut.

Personligt håber jeg på at vi får noget af den vind, som de seneste dage har præget det Syddanske land, men DMI lover i skrivende stund kun mellem 2-4 m/s, og fint varmt vejr.

Mine forventninger er lidt svære at komme med. Når jeg at få sygdommen helt ud af systemet, så SKAL jeg sidde i finalen. Det skal jeg ud fra den simple grund om at jeg til træningen træder nogle watttal der burde gøre det umuligt for nogen at sætte mig sådan lige med det samme – med mindre jeg selvfølgelig kører som en taktisk idiot, men det sker heldigvis sjælendt.
Kommer jeg med ikke helt, men ikke bliver mere ramt end jeg er nu, så bør jeg stadig kunne nappe point, ellers er alt min sommertræning virkelig spildt føler jeg.

Rammer jeg dagen vil jeg kalde mig selv en outsider til sejren, men mine 3 favoritter til løbets sejr er:
Torben Ternstrøm, Tønder.
Kasper Andersen, Tean Jutlander Bank.
Thomas Lund, Herning U23

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *